Fynbo Varmrøgeovn

Model V 201

Varmrøgeovn V 201

Med 1 stor låge er fremstillet i kraftig, sort stål og er lakeret med sort, mat ovnlak, der giver ovnen en glat og rengøringsvenlig overflade. 

Ovnen er uden ben, da vognen kører helt ind i ovnen.

Standardovnen leveres med

Dobbelt sæt termostatstyret el-opvarmning (440 Volt), elektrisk styreboks med termostater, termometer og dobbelt afbryder til ventilatorer, luftspjæld i røgafgang, ventilatorer til luftcirkulation, 3 stk. luftindtag i lågen, venstrehængslet låge og galv. vogn med huljems- eller vinkeljernsskinner til riste og spid samt køreskinner til vogn. 

Køreskinneme er monteret inde i røgeovnen.

Kapacitet:

17 riste pr. vogn

Udv. mål (uden styreboks):

H 2510 mm, B 1111 mm, D 1000 mm
Elek. styreboks: 150 mm

Røgetid:

Varmrøgning: ca. 3 timer

Varmelegemer:

6 varmelegemer a 2000 W/440 Volt
Man skal påregne ca. 1 sæt varmelegemer pr. ovn/pr. år som driftsudgift.
Varmelegemer er en sliddel og omfattes ikke af garantien

Røgeovnen er udstyret med 2 sæt termostatstyringer, der uafhængig af hinanden styrer hver sit sæt varmelegemer. Fordelen ved dette system er, at man meget hurtigt får røgeovnen op på den ønskede temperatur, selv når ovnen er fyldt helt op med røgvarer. Da denne røgeovn har en meget stor kapacitet, er vognen konstrueret til at kunne bære den store vægt, idet den kan køres helt ind i røgeovnen ved hjælp af køreskinneme. Vognen er desuden forsynet med 3 par hjul, der bevirker, at den er let at køre rundt med, selv når den er fyldt helt op med varer.

Til tørring af fisk anbefaler vi vore rustfri tørrekabiner, ligesom der kan leveres udsugning og røgemfang til alle modeller røgeovne, således man undgår røgudslip i rummet, når lågen til røgkammeret åbnes.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål om vores produkter.

Scroll til toppen