Fynbo

Øvrige produkter

Fynbo Rustfri Holder til ATV

Solid, rustfri holder til ATV med beslag til fastgørelse foran og bagtil på ATV’ens bagagebærer.

Plastikbaljen hjælper dig med at holde styr på redskaber, værktøj osv. og kan udskiftet nemt og hurtigt og er let at rengøre.

Anvendelig til mange formål, så som transport af vildt i forbindelse med jagt, motorsav, div. redskaber og værktøj.

Fynbo Stilladsvogn

Solid, galvaniseret stilladsvogn til transport af stilladsbukke 

Sikrer nem og sikker flytning af op til 5 stilladsbukke ad gangen. 

Vognen er udstyret med punkterfrie, kraftige hjul, der gør det muligt at flytte stilladsbukkene på en ujævn byggeplads uden brug af de store kræfter. 

Vognen er fremstillet i kraftige materialer og galvaniseret, hvilket sikrer vognen en lang levetid.

Trofæpiedestaler

Trofæpiedestaler er beregnet til de trofæjægere, som vil gøre ekstra meget ud af, at deres trofæer skal præsentere sig optimalt i jagtstuen eller trofæsamlingen. Det betaler sig at få den bedste oplevelse af sit trofæ, som er lig med gode jagtoplevelser og -minder, som ofte har kostet mange penge, og som man mange gange har rejst meget langt efter.

Trofæpiedestaler er fremstillet i sort stål med en sort pulverlakering, som passer ind i mange typer hjem. Trofæpiedestaler er især velegnet til de store trofæer som Kudu, Oryx o. lign., da disse trofæer kræver en stor lofthøjde. Trofæpiedestaler til skalp montering kan kippes og drejes, således de kan få den helt rigtige stilling, alt efter hvor den skal placeres i rummet. Desuden er det naturligvis en stor fordel, at trofæpiedestalerne umiddelbart kan flyttes rundt i rummet. Trofæpiedestalerne fremstilles i alle slags størrelser.

Kontakt os for, at finde den helt perfekte løsning til netop dit trofæ.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål om vores produkter.

Scroll til toppen